Primele zile de iarnă, la Teatrul Naţional “Eugene Ionesco” se anunţă a fi pline. Astfel, în acest weekend nu pierdeți ocazia de a vedea două comedii de excepție, care cu siguranţă vă vor crea și menține dispoziția și starea de bine.

            “Arta Conviețuirii” /Sâmbătă, 2 decembrie/

“Arta Conviețuirii” este o comedie care vizează frustrarea vieții de cuplu. Toate nemulțumirile vieții de cuplu ies la suprafață atunci când cuplul Reille încearcă să clarifice situația în care băiatul acestora i-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Această comedie vă va face să uitați de probleme și să învățați ce trebuie evitat într-o convietuire frumoasă.

        “Iubirea la proști”  /Duminică, 3 decembrie/

“Iubirea la Proști” – o comedie în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate.  Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe pagina de facebook: Teatrul Național Eugene Ionesc sau la numerele de telefon 022-233-833 / 079-233-833. Şi nu uitaţi, Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri!

AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *