Teatrul Național “Eugene Ionesco” a pregătit pentru iubitorii de frumos două spectacole de excepţie în această săptămână. Pe de 12 mai se va juca spectacolul „Căsătoria”, iar pentru data de 13 mai comedia „Iubirea la proști”. Toate spectacolele încep la ora 18:30. 

Spectacolul „Căsătoria de N. Gogol, în regia lui Slava Sambriș este o întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi, care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Mai multe, aflaţi pe pagina oficială de de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco”  sau la numerele de telefon: 022-233-833 / 079-233-833). Şi nu uitaţi, Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *