Pe data de 27 noiembrie, în Sala Studio, începând cu ora 18:30 puteți savura un monospectacol cu Andrei Sochircă, in memoriam poetului Eugen Cioclea

“Se face seară iute. Chiuim. Cine mai e, pe unde-i, să răspundă! Ne-ar trebui un numitor comun, de mai promite ceasul vreo secundă”

Eugen Cioclea.
 

Considerat unul dintre cei mai buni și totodată “cel mai trist poet din Europa”, Eugen Cioclea, supranumit si un “Vysotki al Moldovei”, face parte din spiţa poeților rebeli, non-conformiști al ultimilor decenii al secolului XX.
În monospectacolul „Numitorul Comun”(în memoriam), inspirat din opera lui Eugen Cioclea, actorul Andrei Sochircă va îmbrăca mantia lirică a poetului, aducând muzică și poezie – esențele definitorii pentru a produce încântare, întoarcere la suflet și sentiment de comuniune, de împreună, de singurul numitor comun.

Locurile sunt limitate!

Dragi spectatori vă rugăm să respectați toate normele de precauție!

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.
– Respectarea distanțării între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *