Joi, 18 februarie, ora 18.00, teatrul “Alexei Mateevici” vă invită la un monolog ritmat, energic, jucat cu multă vervă de absolvenții Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice!

Created with RNI Films app. Preset ‘Ilford Delta 100’

“Aici, Moscova!” de Iulia Pospelova – e un spectacol de arta vorbirii, expresivitate vocală și ritmică, realizat de Nelly Cozaru. Aveți ocazia să vedeți o istorie tulburătoare, cu muzică, efecte, proiecții video, limbaj mimico-gestual, ș.a.

Nu este o relatare politică, ci o călătorie a unui copil în căutarea neobosită a afecțiunii, a iubirii și a adevărului în mecanismele terorii staliniste, în chiar inima întunericului, în chiar imperiul condus de maleficul său tată. O căutare perpetuă de sine și fuga de umbra tatălui.

Created with RNI Films app. Preset ‘Fuji Instax’

Tinerii actori vor oferi publicului una dintre cele mai emoționante istorisiri despre relațiile dintre cel mai mare dictator – tiran- călău al omenirii și fiica sa Svetlana – unica persoană pe care a iubit-o cu adevărat.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook a Teatrulu Poetic ”Alexei Mateevici”. Informații despre bilete aflați la casă sau pe iTicket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *