“Oscar și tanti Roz” și “Arta Conviețuirii” – sunt piesele la care Teatrul Național “Eugene Ionesco” vă invită la acest sfârșit de săptămână să le urmăriți.

unnamedDrama “Oscar și tanti Roz”  este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu. Tot spectacolul este o odă dedicată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor. Așadar, nu ezitați și fiți printre primii care procură bilete la acest spectacol, iar efectul va fi unul scontat pentru moralul și gândirea voastră.

 

unnamed-2“Arta Conviețuirii” – este un spectacol montat după piesa “Zeul Carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza.  Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul degenerează într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. Spectacolul “Arta Conviețuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina zilnică şi să vă detașați de tot ce nu este important pentru voi.

Ambele piese vor fi jucate începând cu ora 18:30. Amănunte despre cum puteți veni la Teatrul Național “Eugene Ionesco”, care este locul ideal pentru întâlniri, aflați pe pagina oficială de facebook a insituției teatrale, dar și la numerele de telefon 022-233-833 / 079-233-833.

Liviu Damian // radionunta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *