Doi frați, Ion și Grigore Oboroceanu, au decis ca odată cu venirea primăverii să deschidă prima covrigărie din orașul Căușeni. Reporterul radionunta.com a stat de vorbă cu tinerii antreprenori şi a aflat cum le reușește.

M9: Când ați decis că vreți să deschideți o fabrică?

Frații Oboroceanu: Odată cu venirea primăverii am decis să deschidem o primă covrigărie din Orașul natal Căușeni. O idee spontană, a creat acest start-up să fie unul minunat.

M9: Nu v-a fost teamă?

Frații Oboroceanu: Considerăm că tinerii trebuie să fie înconjurați de oameni cu aceleași viziuni și scopuri pe termen lung. Numai așa putem, și trebuie să mișcăm lucrurile din loc. 

M9: De ce anume în orașul Căușeni?

Frații Oboroceanu: În primul rând pentru că aici ne-am născut, iar asta ne-a motivat să deschidem o covrigărie în Căușeni. Vrem să aducem bucurii pe chipurile locatarilor prin produsele “Alunelu”.

M9: Ce produse fabricați?

Frații Oboroceanu: Pe lângă covrigi, echipa noastră oferă pizza și burgher marca “Alunelu”.

M9: Vă gândiți să vă extindeți? Ori rămâneți la o singură filială?

Frații Oboroceanu: La moment toate eforturile noastre sunt pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și produselor, iar în viitorul apropiat ne propunem să extindem echipa “Alunelue” prin alte puncte prin sud-estul Republicii Moldova.

M9: Așteptările au atins realitatea? Sau mai e de muncă?

Frații Oboroceanu: Ne convingem pe zi ce trece că este mult de muncă, însă, pasiunea, perseverența și dedicația sunt cuvintele-cheie ce ne călăuzesc această călătorie plină de provocări. În aceste timpuri unde lucrurile se schimbă cu repeziciune, iar tehnologiile moderne nu întârzie să ne impresioneze, noi suntem pur și simplu obligați să facem față cerințelor și așteptărilor clienților noștri. Avem încă foarte mult de lucrat și acceptăm cu mult drag această provocare care nu este ușoară, dar, nici imposibilă.

M9: Cum reacționează consătenii voștri?

Frații Oboroceanu: Partea cea mai frumoasă și cea mai interesantă este când vezi clienții ce se întorc din nou și din nou. Mai mult ca atât cei care vin prin recomandare de la alți prieteni. Vă asigur că anume așa momente te inspiră cel mai mult și te fac să mergi mai departe , dar deja mai energic și mai responsabil.

M9: Vă mulţumesc pentru această discuţie sinceră.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *