Că tot e Ziua Internațională a bărboșilor, am decis să vorbim cu unul dintre cei mai stilați și văzuți bărboși din show-bizul moldovenesc. Este vorba despre interpretul MARTIN, care încă de la începutul carierei sale a rămas fidel bărbii. E adevărat, în fiecare perioadă, în funcție de stilul adoptat și de trăirile interioare, Martin de fiecare dată și-a uimit fanii și publicul spectator.

Artistul recunoaște că de când se ține minte avea barbă și mustăți, de pe vremea adolescenței. Apoi, fiind în armata sovietică, chiar dacă era interzis să porși mustăți și barbă, Martin Budurin, totuși le avea, iar superiorii lui, după cum spune interpretul, știau că cea mai mare pedeapsă era să-i ordone să dea frumusetea jos.

Întrebat cât de complicat este să-și aranjeze barba, Martin a răspuns că nimic nu este dificil, atât timp, cât o faci cu plăcere și atitudine.

MARTIN, interpret

Or, să porți o barbă îngrijită e și o atitudine. Mergeam mai des la barberi. Dar de ceva vreme mi-o îngrijesc de unul singur. E nevoie de ustensilele speciale, și treaba e ca și facută.

Interpretul “bărbos” are și un mesaj pentru toți colegii de… barbă:

MARTIN, interpret

Tuturor bărboșilor din țară le doresc să rămână credincioși stilului ales. Să se bucure de podoaba lor facială și într-un final: să le țină de cald la iarnă. Multă baftă tuturor celor care știu să o poarte și celor ce știu să aprecieze.

La finele discuției noastre despre bărbi, Martin a venit și cu un sfat: “Dacă vrei să fii altfel, trebuie să fii DIFERIT”.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *