Interpreta Diana Rotaru este PREZENTATOARE la “KANAL D” din România. Artista din Chişinău prezintă emisiunea “Se strigă darul”. Partenerul ei de emisiune este Mihai Mitoșeru.

Diana Rotaru i-a luat locul Andreei Mantea, care prezintă la acelaşti post de televiziune emisiunea “WowBiz”.

Diana Rotaru, interpretă

Sunt fericita sa fac parte din aceasta emisiune, alaturi de Mihai Mitoseru. Cred ca „Se striga darul!” mi se potriveste manusa, iubesc oamenii, ma onoreaza sa ma aflu alaturi de ei in acele momente extrem de importante si de frumoase din viata lor, ador sa descopar traditii si obiceiuri. Vom veni cu bucurie la nuntile celor care ne scriu pentru ca ne dorim sa fim alaturi de ei! Incepe castingul pentru „Se striga darul!”

Dianna Rotaru a debutat in mediul artistic din Romania ca solista in trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maiţa”. A lansat pana in prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine”, „La vita e bella”, „Chitara Maiţa” si „Din inima Moldovei cant”. In republica Moldova a castigat numeroase premii – „Vocea anului”, „Cea mai sexy voce radio”, „Vip Fashion Artist”.

A jucat in filmul „Culorile”, precum si in numeroase spectacole, in cadrul Teatrului Luceafarul din Chisinau. A prezentat si emisiuni de radio si televiziune, a fost gazda pentru doua editii Eurovision desfasurate in Chisinau.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *