Odată cu instalarea vremii friguroase pe teritoriul Republicii Moldova şi activităţile fizice în aer liber se… răresc. Astfel, pe data de 5 noiembrie, în orașul Chișinău, sectorul Sculeanca. Mai exact, în parcul “La Izvor”, terenul de Street Workout va avea loc închiderea sezonului cald la “STREET WORKOUT/CALISTHENICS 2017”. Evenimentul se desfăşoară al patrulea an consecutiv.

Organizatorii promit o adevărată sărbătoare a puterii și a frumuseții. La acest eveniment se vor întâlni cei mai puternici și rezistenți băieți şi fete din diferite orașe ale Republicii Moldova, care îşi vor demonstra puterea și profesionalismul în domeniul “Street Workoutului” și “Street Liftingului”. Pe lângă forţă, veţi avea parte de cea mai bună și motivațională muzică oferită de la Dj Iulik. 

Competiţiile vor avea loc după cum urmează:
1. Freestyle  -demonstrarea elementelor (Street Workout):

16 finalişti care vor lupta prin eliminare la “WORKOUT BATTLE”.

2. WEIGHT CALISTHENICS BATTLE:
1 .Ridicări la bară
2. Flotări la paralele
3. Aşezări pe un picior
4. Flotări la pământ

Toți participanții se vor alege cu premii de la sponsorii evenimentului, iar pe câştigători îi aşteaptă medalii și diplome.  Alătură-te evenimentului. Trăiește sănătos, traiește în distracție și promovează un MOD SĂNĂTOS DE VIAȚĂ alături de cei dragi! Mai multe detalii găsiţi la numerul de telefon: +37360263326. Persoană de contact: Mihail Isaicul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *