Un incendiu urias a cuprins un bloc turn cu 27 de etaje si peste 120 de apartamente de pe Latimer Road, in vestul Londrei, unde peste 200 de pompieri lupta impotriva flacarilor de la etajul al doilea si pana in varful turnului, relateaza BBC News.
Numărul răniților transportați la spital a ajuns la 50, a anunțat Serviciul de Ambulanță londonez.

Purtătorul de cuvânt al pompierilor din Londra a declarat că echipajele au ajuns la locul incendiului după 6 minute de la primul apel și a confirmat că există mai mulți morți în incendiul violent care a cuprins blocul. Numărul victimelor nu a fost încă anunțat, din cauza “complexității clădirii”, scrie The Guardian.

“Este un incident fără precedent. Nu am văzut așa ceva în 29 de ani de când sunt pompier. Colegii mei lucrează din greu în aceste momente pentru a stinge incendiul. Este un incendiu de proporții, care a afectat aproape toate cele 24 de etaje ale blocului, mai puțin primele 2 etaje.

Din păcate, pot confirma că există mai mulți morți. Nu pot spune care este numărul acestora deocamdată, întrucât clădirea este una complexă și de dimensiuni mari. Ar fi greșit să facem speculații acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *