Vin sărbătorile în familia Voices Moldova! Aflat anul acesta la a 3-a ediție, proiectul de incluziune socială prin muzică Voices Moldova al MNYO lansează „Poienița Voices” pe 8 decembrie 2020 la ora 15:30. Evenimentul va avea loc la Teatrul Gastronomic de lângă Grădina Publică „Ștefan cel Mare” și va celebra  într-o atmosferă intimă inaugurarea și decorarea a 5 brazi naturali cu circa 250 de jucării hand-made, confecționate de fiecare membru Voices Moldova în cadrul proiectului Santa Lucia din această iarnă.

Organizatorii festivității și-au propus să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă la inima fiecărui mic ambasador Voices prin încurajarea creativității în confecționarea acestor jucării de brad din cele mai inedite materiale și includerea în cadrul festivității a câte unui membru reprezentativ (din cele peste 10 locații) pentru fiecare locație vizitată în ajun de sărbători de către echipa Voices.

Participanții proiectului vor interpreta colinde și cântece de iarnă românești, internaționale și suedeze, vor decora cu mânuțele lor brazii de Crăciun și vor aprinde luminițele de sărbătoare. Brazii vor putea fi admirați până pe data de 15 ianuarie la Teatrul Gastronomic din centrul capitalei.

La eveniment vor fi prezenți partenerii din acest an ai proiectului Voices Moldova – Ambasada Suediei la Chișinău în persoana doamnei ambasadoare a Suediei Anna Lyberg, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, dar și reprezentanții mass-media.

Lansat pentru al 3-lea an consecutiv, proiectul de incluziune socială Voices a avut loc pentru prima dată în 2018. În cadrul primei ediții, au fost selectați 20 de tineri, la ediția din 2019 -130 de candidați, iar în 2020 familia Voices Moldova numără circa 250 de copii și adolescenți ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Moldovei. Activitatea și noutățile din cadrul proiectului pot fi urmărite atât pe pagina de Facebook Voices Moldova, cât și pe pagina Moldovan National Youth Orchestra.

Link pagina MNYO                                                   

Pagina de Facebook Voices Moldova       

Contul de Instagram Voices Moldova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *