“Hospices of Hope Moldova” lansează înscrierea pentru #HospiceBikeTour2018. Anul acesta, cei care vor accepta provocarea, vor parcurge, pentru o cauză nobilă, aproximativ 750 km pe bicicletă pe traseul: Chișinău – Soroca – Iași – Lacul Bicaz – Sighișoara – Brașov, în perioada 15-19 iunie.

Fiecare doritor de a participa la #HospiceBikeTour2018 va fi rugat să colecteze câte 500 de euro (online&offline) pentru cauza Hospices of Hope Moldova, iar pentru a se înregistra va completa formularul de aplicare pe care-l poate găsi pe pagina de facebook a inițiativei, titrează agenţia de presă ipn.md.

#HospiceBikeTour este un tur pe bicicletă organizat de Hospices of Hope Moldova cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea unei rețele de îngrijire paliativă în regiunea de centru-nord a Republicii Moldova. Turul are și scopul de a face conexiunea între activitatea Hospices of Hope în Moldova și centrele Hospice, Casa Speranței din România, la Brașov&București.

Hospices of Hope este o organizație internațională ce activează din 1992 pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunea de sud-est a Europei. Organizația este prezentă în România, Serbia și Moldova, iar de la începutul activității sale a reușit să ajute peste 40 000 de persoane care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață în aceste țări.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *