Proiectul fotografic inițiat de tânărul forograf din Chișinău, Vlad Andreev, ajunge la final. Vlad a publicat seria de fotografii cu cea de a șasea eroină din cele șapte a proiectului său. De data aceasta o cunoaștem pe Esenia, tânăra de 18 ani cu ochii albaștri și părul roșcat.

Foto: Vlad Andreev

Esenia Prepelița, protagonistă: De când eram mică nu îmi plăcea faptul că sunt roșcată si pistruiată, însa cu timpul am înțeles că fiecare este diferit și frumos în felul său.Unul dintre cele mai importante lucruri este modalitatea în care te simți în propria persoană, totul depinde de tine, dacă te simți bine și împlinit, poți demn spune că ești o persoană fericită. Culoarea părului meu s-a schimbat mult din copilărie, atunci aveam un roșcat aprins, însa acum în culoarea părului meu persistă mai multe nuanțe și deja nu mai e atât de accentuat. Consider că o parte a încrederii mele am căpătat-o cu ajutorul competițiilor de dansuri sportive, care le practic de 12 ani.  Acest proiect demonstrează faptul că persoanele cu părul roșcat sunt deosebite și atrag o mulțime de priviri. Mi-a făcut plăcere să particip în acest proiect alături de niște persoane prietenoase, cărora nu le lipsește buna dispoziție.

Foto: Vlad Andreev

Foto: Vlad Andreev

Vlad Andreev, forograf: Am ales-o pe Esenia pentru că are o nuanță a părului foarte frumoasă. E un roșcat natural și deosebit. Ochii albaști ca cerul, pielea albă și roșcatul podoabei capilare au făcut ca fotografiile să iasă perfecte.

Foto: Vlad Andreev

Fotografiile cu celelalte eroine “Girls with red hair” le puteți vedea aici.

AUTOR: Diana Botnaru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *