Tendințele moderne în încălțăminte se schimbă foarte des. Dacă ieri puteai vedea, la o bună parte dintre tineri din Chișinău, ghete cu talpă imensă în stilul anilor 90, astăzi s-ar putea să întâlnești deja cizme cu talpă din cauciuc, în nuanțe aprinse. Însă, un lucru rămâne a fi mereu actual – raportul preț-calitate. Astfel, acesta ar trebui să fie primul parametru conform căruia îți vei alege încălțămintea. Iar pentru că vrei să arăți și stilat, iată TOP-ul celor mai noi tendințe în sezonul iarnă, cu modele pe care le găsești la KONFI, la cele mai bune prețuri!

Bocanci cu talpă masivă

Aceste modele reprezintă o continuitate logică pentru moda bocancilor militari. Totuși, inspirația designerilor se găsește în anii 90, mai exact din cultura grunge. Aparent, aspectul masiv și talpa impunătoare poate stârni scepticism în rândul cumpărătorilor, dar într-o combinație corectă, astfel de încălțăminte poate fi un element de garderobă destul de fin și elegant. Totodată, o astfel de talpă va asigura o stabilitate bună în timpul mersului și rezistență în timp.

Ghete Chelsea

Aici nu ne referim la încălțămintea sportivilor de hipism, dar la cea inspirată de acolo. Aceasta este o alternativă cizmelor cu aspect dur, întrucât sunt caracterizate de o combinație între practic și elegant. Însă, totodată, ai la dispoziție o gamă largă de modele și nuanțe. De exemplu, la magazinul de încălțăminte Konfi, poți procura ghete chelsea pentru femei începând de la 199 lei, inclusiv și de tip echitație.

Încălțăminte decorată cu lanțuri și curele

Lanțurile au devenit unul dintre elementele cheie pentru trendurile de încălțăminte din acest sezon. Acum, le poți întâlni pe orice tip de pantofi, de la cei minimaliști și eleganți, până la bocanci masivi, care te vor feri de frigul iernii. Tipul lanțurilor pentru care vei opta, subțiri pentru completarea modelelor grațioase sau verigi metalice ori din piele, care vor înfășura cizmele de iarnă, nu contează, deoarece în ambele cazuri vei corespunde tendințelor. La Konfi poți găsi astfel de încălțăminte la preț avantajos și cu livrare în orice colț al țării.

Adidași în stil retro cu blană

Iubitorii celor mai exclusive perechi de pantofi și colecționarii de adidași se pot bucura de modele în stil retro, adaptate sezonului (cu blană). Konfi îți oferă o mulțime de modele versatile de ghete inspirate din anii 80, cea mai reușită perioadă, când moda tinde spre raționament și conștientizare – o combinație dintre practic și frumos.

Cizmele lungi

În acest sezon, cizmele lungi sunt considerate una dintre cele mai reușite reveniri ale unui trend. Însă, de această dată, nu există restricții asupra paletei de culori și a formelor, deoarece sunt la modă atât nuanțele lucioase, cât și cele mai clasice și reținute, precum și toate tipurile de bot – rotunjit, drept sau ascuțit. Cizmele date sunt o alegere ce se combină de minune cu o pereche de blugi mulați sau fares, totodată și cu o fustă sau rochie elegantă.

Botine cu talpă din cauciuc

Pe lângă faptul că sunt o opțiune practică, în special când timpul de afară este umed, într-o combinație potrivită, botinele cu talpă din cauciuc sunt o soluție elegantă. Totodată, acestea îți vor oferi un plus de confort și siguranță, chiar și atunci când toate trotuarele din oraș sunt acoperite cu ghețuș. Mai mult de atât, cauciucul este un material fiabil și care îți garantează că încălțămintea va sluji nu doar un singur sezon.

Bocanci cu șireturi

Aici nu ne referim la acel tip de încălțăminte masivă, masculină și grea, specific militară, e vorba despre modelele adaptate nevoilor zilnice. Datorită faptului că bocancii militari au fost concepuți pentru a fi rezistenți și versatili, creatorii de modă nu au ezitat să îi adapteze în contextul vieții de oraș. Astfel, avem diferite tipuri de cizme care au păstrat metoda de legare cu șireturi, însă au design mult mai fin și o greutate optimă pentru sarcinile de rutină. Modele de bocanci cu cordon pentru femei poți găsi la magazinul de încălțăminte din Chișinău, Konfi, începând cu doar 299 lei, în diferite nuanțe lucioase și mat.

Cizmele cu platformă

Cizmele și pantofii pe o platformă masivă te vor ajuta să stai ferm și sigur pe picioare. Totodată, simplitatea și comoditatea se regăsesc în combinație cu eleganța și atitudinea impunătoare. Modelele date sunt o soluție perfectă pentru a merge zilnic la oficiu, dar și pentru unele ocazii mai speciale.

Indiferent de ce alegi să porți în acest sezon, este important să alegi o pereche de bocanci sau cizme care îți vor asigura confortul. Reține că încălțămintea trebuie să fie calitativă și rezistentă în timp, cu atât mai mult în perioada sezonului rece, când este supusă unui număr mare de factori climatici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *