Dacă tot e foarte actuală tema gay-lor, am şi eu niște întrebări sau aşa, niște nedumeriri. Eu nu sunt nici pentru ei, nici contra lor. Sunt doar contra manifestărilor şi discuțiilor excesive la această temă. Atât de mult se vorbeşte la acest subiect, încât încep eu să mă simt discriminată ca femeie, fără nici o protecție din partea statului, îi simt discriminați pe copiii mei, neavând nici o protecție mergând pe stradă, așa cum sunt protejate marșurile LGBT.

La fel, mă simt în minoritate în țara mea comparativ cu minoritățile naționale, a căror drepturi pe alocuri sunt mai mari decât ale mele. Eii, dar ziceam de nedumeriri. Gheii sunt bărbatii care iubesc alți bărbați. Adică voi nu iubiți femeile pentru că iubiți bărbații.

De ce atunci trebuie neapărat:

1. Să imitați femeile în relația voastră? De ce trebuie să fiți emotionali ca femeile, de ce trebuie să țineți picioarele în cruce într-o manieră specifică femeilor şi la fel e cu reacția de țipăt pițigăiat cu mâinile la gură când iubitul vostru vă dă un cadou sau vă cere în căsătorie, de ce trebuie să vă îmbrăcați ca femeile, etc? Dacă tot sunteți bărbați care iubiți bărbații, nu fiți femei.

2. Să imitați cuplurile tradiționale, cu el,”ea” și copii? Dacă tot sunteți cupluri netradiționale, nu încercați să imitați cuplurile tradiționale. Şi încă una, iubiți-vă acasă. Toată lumea face sex, dar nu iese în stradă să vorbeasca despre asta. Dacă vreți drepturi egale, nu ieşiți să spuneți lumii întregi că voi faceți sex. Noi ştim. Înțeleg că voi cereți nu numai dreptul de a face sex cu cine vreți, ceea ce de fapt nimeni nu vă împiedică. E vorba de mai mult, de legalizare a familiei, de a avea copii, adică imitarea cu orice preț a familiei tradiționale.

Nu e vorba de biserică, care nu e nici pe departe sfântă; nu e vorba de societatea noastră deloc perfectă; nu e vorba de familia tradițională, care nici pe departe nu poate fi considerată un model al iubirii și respectului reciproc, ci e vorba de natura în sine şi legile sale, care n-au legătură cu religia, cu politicul, cu gradul de inteligență a oamenilor, etc;. Natura, ea a creat bărbatul şi femeia şi i-a creat în aşa fel, încât ei să poată naște copii. Astfel, vreți voi să va iubiți, iubiti-vă. Fiți cine sunteți voi şi nu încercați să fiți alții decât sunteți, nu fiți cópii jalnice ale originalelor.

AUTOR: Ecaterina Meaun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *