Crema cinematografiei și a televiziunii s-a adunat, duminică seara, la cea de-a 72-a ediţie a premiilor BAFTA 2019, organizată pe scena Royal Albert Hall din Londra. Cu acest prilej, actrițele s-au întrecut în a-și etala ținutele de gală pe covorul roșu. Dacă unele au trecut testul cu brio, altele au eșuat lamentabil, scrie libertatea.ro.

Thandie Newton, Cate Blanchett, Glenn Close sau Michelle Yeoh au fost apreciate pentru creațiile purtate cu această ocazie, negrul fiind la modă și de această dată. Dar și vedeta BBC Maya Jama sau modelul Irina Shayk au afișat un sex-appeal debordant, potrivit mirror.co.uk.

Actrița Thandie Newton

Cate Blanchett a purtat o rochie neagră, cu ghirlande, fără cusătură, fără a fi nevoie de bijuterii grație pietrelor cioplite atașate costumului ei.

Actrița Cate Blanchett

Maya Jama a îmbrăcat o rochie de dantelă neagră, sexy, în stilul Angelina Jolie, cu un picior descoperit și aproape transparentă în partea de sus.

Starul BBC Maya Jama

Cel mai prost îmbrăcate actrițe, la BAFTA 2019 

Printre actritele care au picat testul covorului rosu s-a numărat actrița australiană Margot Robbie, care a purtat o rochie neinspirată, cu o combinația ciudată de paiete și voal, scrie libertatea.ro cu referire la presa străină.

Actrița Margot Robbie

O altă alegere nefericită a făcut și Rachel Weisz, care se îmbrăca bine… în general. Acum, însă, actrița a ales o rochie bej, cu volănașe și o curea argintie în talie.

Actrița Rachel Weisz

Zawe Ashton, starul din „Fresh Meat”, a purtat o rochie mare, de culoare roz-magenta, iar în picioare a purtat o pereche de balerini negri.

Actrița Zawe Ashton

REDACTOR: Diana Botnaru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *