O nouă victorie pentru Republica Moldova. De această dată, imaginea ţării noastre a fost reprezentată cu succes de  Miroslava Iasîbaş – tânăra talentată de doar 9 ani, cu rădăcini din Găgăuzia. Mira a câștigat locul I la Campionatul Mondial “DanceStar ESDU”, care s-a desfăşurat în Croația.

Mira este dansatoare în trupa de dans pentru copii “BRAVISSIMO”. Colectivul artistic este condus de coregrafa Snejana Apostol.

SNEJANA APOSTOL, coregrafă, conducătoarea clubului de dans “BRAVISSIMO”

Campionatul Mondial este întotdeauna un lucru serios şi trebuie să avem o atitudine pe măsură. Aceasta este o victorie bine meritată. Ne-am pregătit mult pentru acest concurs. Grupa de copii lucrează trei ori pe săptămână timp de 2-3 ore. Într-adevăr este dificil, dar atât copiii, cât şi părinţii au ales să facă acest pas, iar asta ar însemna că trebuie să lucrăm. Şi rezultatele noastre se văd şi sunt apreciate pe scenele lumii. 

Această victorie înseamnă înă o treaptă pe culmile succesului pe care şi-l doresc să-l realizeze de fiecare dată reprezentanţii ansamblului de dans pentru copii “BRAVISSIMO”, susţin într-o voce atât părinţii, cât şi antrenorii copiilor.

SNEJANA APOSTOL, coregrafă, conducătoarea clubului de dans “BRAVISSIMO”

Oriunde ar merge sportivii noştri, acolo sunt cei mai buni, iar cei mai buni suntem noi – MOLDOVA.

Mira are doar cinci ani şi reuşeşte să se impună ca o adevărată campioană. Ea este cea mai mică din trupa ei de dans, unde sunt copii în vârstă de 9-10 ani.

NATALIA IASÎBAŞ, mama Mirei

Niciodată nu obosim să mergem la antrenamente, iar în zilele când nu le avem, atunci Mira poate să facă exerciţii la terenul de joacă din curtea casei sau în parc. Evident că, Mira îşi doreşte să se joace cu copiii de vârsta ei, dar noi am învăţat să prioritizăm lucrurile. Mulţi spun că încercăm astfel să-i privăm de copilărie. Nu sunt de acord cu asta. Fiecare copil este individual. E şi normal că trebuie să se joace, să se odihnească, dar pentru a reuşi ceva în viaţă, din frageda copilărie trebuie să ştie să muncească şi să-şi şlefuiască talentul. 

Pe lângă faptul că Mira este o campioană adevărată, fata de doar cinci ani a devenit, anul trecut, şi Mini Miss Moldova. Frumoasa Mira se ocupă cu modelingul deja de trei ani de zile. Despre succesul Mirei în lumea modelingului portalul nostru radionunta.com a relatat anterior.

AUTOR: Vitalie Guţu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *