Ion Surdu, sportiv spectaculos, originar din Republica Moldova, dar care s-a mutat in Cluj de la 16 ani, participă la cel mai tare show din România, difuzat de KANAL D – “Exatlon”.

Moldoveanu sportiv întregeşte echipa Faimoşilor. Ion Surdu, 23 de ani, campion national si european la MMA. Este pasionat de crossfit, volei, baschet, handbal si fotbal. Ion este în prezent şi student în primul an la ASE, Marketing.

Ion Surdu este născut în localitatea Şerpeni, raionul Anenii Noi.

A absolvit un liceu cu profil sportiv, la secţia fotbal, după care a intrat la Facultatea de Drept. Nu a rezistat decât un singur semestru, după care a trebuit să renunţe la facultate. ”Situaţia mea financiară nu mi-a persmis continuarea studiilor şi de aceea am fost nevoit să-mi caut un loc de muncă”, a povestit Surdu pentru presa de peste Prut.

S-a angajat la un lanţ de restaurante şi patiserii din Cluj, după care la o cafenea. În paralel a început să se antreneze pentru lupte în cuşcă, iar după trei ani a ajuns campion naţional. În prezent este neînvins în cuşcă la categoria lui de greutate -77 kg.

În timpul liber, Surdu a practicat şi modellingul. El a fost model al creaţiilor lui Cătălin Botezatu la câteva evenimente de modă. ”A fost o provocare şi o curiozitate pe care am acceptat-o din dorinţa de a experimenta ceva nou dar nu aş putea să mă văd făcând carieră în modelling”, a mai spus Ion Surdu.

Prestaţia sportivului moldovean, ION SURDU, la show-ul “Exatlon” poate fi urmărită la postul român de televiziune – Kanal D.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *