Tânărul fotograf din Chișinău, Vlad Andreev, a dat startul unui nou proiect fotografic. Tânărul vrea să arate frumusețea și gingășia fetelor cu păr roșcat. Alături de echipa sa, Vlad ne împărtășește astăzi cea de a doua eroină a proiectului. Este vorba de Alexandra, tânăra în vârstă de 18 ani care a acceptat provocarea de a poza în haine naționale.

Foto: Vlad Andreev

Alexandra Lucașenco, model: Toată viața am fost blondă, în copilărie aveam un blond deschis, iar în adolescență un blond mult mai închis, aproape șaten. Acum sunt “roșie”. La un moment dat am simțit marea nevoie de a schimba ceva la mine, s-o las pe vechea și trista “eu” în trecut și să revin într-o variantă mai fresh și veselă. La început, toți cunoscuții mei au rămas uimiți de decizia mea, dar cu timpul s-au obișnuit, punându-mi și porecle precum “mica sirenă” sau “scufița roșie”. Evident că tuturor le-a plăcut această schimbare.

Foto: Vlad Andreev

Pentru fiecare eroină a lui, Vlad și întreaga echipă au optat pentru stiluri diferite.

Vlad Andreev, fotograf: De data aceasta vrem să vă arătăm o roșcată în motive tradiționale. Am decis asta impreună cu echipa. Și, credem noi, nu am dat greș.

Foto: Vlad Andreev

Ecaterina Zubcov, make-up artistă: Atunci când machiezi o persoană care are deja o culoare atât de frumoasă a podoabei capilare, contează să păstrezi un echilibru, deoarece un machiaj prea intens poate dezavantaja persoana. Accentele trebuie alese cu atenție maximă. Nuanțele de maro, ori verde, cu subtonuri calde sunt alegerea perfectă în machiajul fetelor care posedă o culoare atât de activă a părului. Desigur, dacă se dorește a experimenta, totul e posibil, ceea ce vom încerca să demonstrăm în cadrul acestui proiect fotografic.

Foto: Vlad Andreev

Ecaterina Zubcov, make-up artistăPentru Alexandrina am ales portul național, ceea ce din start presupune o vestimentație bogată în motive și culori. Astfel, la machiaj am dat culoare doar buzelor, complementându-se perfect cu trandafirii de pe batic. In schimb, “focul” din păr a fost împletit. M-am inspirat de la cosițele pe care mi le făcea bunica în copilărie.

Fotografiile cu prima eroină a proiectului “Girls with red hair” o puteți vedea aici.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *