Pregătirile pentru sărbătorile de Paști sunt în toi. Și cum această perioadă este marcată de pandemia de CORONAVIRUS, oamenii de rând, dar și magazinele de specialitate și-au adaptat decorațiunile tradiționale de Paști pentru a reflecta pandemia coronavirusului global.

Spre exemplu, autoarea Margaret Atwood a împărtășit o imagine de la o artistă necunoscută, care arată 15 ouă decorate cu fețe anxioase care poartă măști colorate. 

Un angajat al magazinului de prăjituri din nordul Atenei, pregătește în aceste zile iepurași de Paști cu ciocolată, care poartă… măști.

Producătorul francez de ciocolată, Jean-Francois Pre, decorează ouăle de Paște în formă de coronavirus în magazinul său de patiserie înainte de sărbătorile de Paște din Landivisiau, pe măsură ce răspândirea bolii coronavirus (COVID-19) continuă în Franța.

Vanda Mrazikova și Martina Kacenova, îmbrăcate în costum tradițional cu măști de protecție pentru față, decorează o salcie plângătoare cu ouă de Paște colorate, în satul Soblahov, Slovacia.

REDACTOR: Vitalie Guțu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *