De Ziua Mondială a Pisicilor, biblioteca „Liviu Rebreanu”, filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău, împreună cu copiii participanţi la programul estival “Provocarea Verii” s-au alăturat acțiunii “O cănuță cu apă”. Atât bibliotecarii, cât și copiii au mers în preajma bibliotecii pentru a da apă pisicilor fără adăpost.

Cum puteţi să o faceţi și voi? Foarte simplu: daţi apă la animăluţe, fotografiaţi şi trimiteţi pe adresa noastră de e-mail a redacţiei noastre radionunta.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook ori pur şi simplu puneţi hashatul #OcanăCuApă, iar noi vom avea grijă ca implicarea ta să fie auzită şi văzută de întreaga lume.

Precizăm că, în perioada 5 iulie – 31 august postul de radio “Eco FM” împreună cu motanul Lunohod desfăşoară campania media #OcanăCuApă în scopul senzibilizării populației de avea grijă față de animalele străzii în perioada fierbinte de vară. Pe parcursul campaniei vor fi relizate emisiuni, rubrici, spoturi cu tematica respectivă. Va fi îndemnată comunitatea să se alture campaniei și să treacă la acțiuni concrete pentru a asigura animalele comunitare cu apă pe vreme caniculară. Participanții vor putea trimite pozele pe pagina de facebook Eco FM. Simbolul campaniei este patrupedul Lunohod care a venit cu un îndemn similar pe rețelele de socializare.

Portalul radionunta.com susţine această campanie şi îi îndeamnă pe toţi să ajute pisicile şi căţeluşii pe timp de caniculă măcar cu câte un strop de apă pentru a-şi potoli setea. Haideţi să devenim împreună o comunitate mai mare care vine în ajutorul acestor fiinţe măcar pe vremea toridă.

AUTOR: Vitalie Guţu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *