Frumoasa şi talentată mini-miss Moldova, MIRA IASÎBAŞ este în plină pregătire pentru prezentarea de modă de la Milano, Italia, care se va desfăşura pe data de 21 septembrie. Ea va purta creaţiile designerului Lidia Selici.

LIDIA SELICI, designer

Imaginea ţinutelor va fi mini-miss Moldova, Mira Iasîbaş care va deschide prezentarea de modă de la Milano. Ea va purta o rochie creată din trei tipuri de stofă, care va avea 2 metri de trenă. Pentru această rochie, în total vor merge aproximativ 30 de metir de material. Să defilezi cu o asemenea rochie, care deloc nu este destinată pentru copii, este destul de complicat. Mira are o misiune dificilă.

Pentru a face faţă tuturor rigorilor impuse de prezentarea de modă de la Milano, micuţa Mira face repetiţii zilnice: cum trebuie să defileze cu o asemenea rochie impunătoare, ce comportament şi atitudine trebuie să adopte modelul.

NATALIA IASÎBAŞ, mama Mirei

Pentru a avea o prestanţă ideală la Milano, Mira face lecţii cum trebuie să fie defilarea. Orele sunt predate de modelul Rodica Popova şi durează două zile în săptămână a câte 2 ore. Într-o asemenea ţinută sunt importante opririle şi repetarea.

Recent, Mira Iasîbaş a revenit din Ucraina, unde unde a participat la Odessa Fashion Week Cruise. Acolo, Mira, la fel, a defliat alături de alte 20 de mini-modele.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *