Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au instalat corturi pentru informarea populației despre riscurile infectării cu virusul COVID -19.

Pentru că numărul infectărilor cu noul COVID-19 este în creștere, salvatorii au decis să plaseze corturi cel puțin în trei locații importate din municipiul Chișinău.

sursa foto: ISGU
sursa foto: ISGU
sursa foto: ISGU

„Aici angajații IGSU vor oferi pliante informative cu măsurile necesare de întreprins în vederea prevenirii infecției, dar și vor difuza mesaje audio cu principalele recomandări în caz de COVID. Salvatorii îndemnă oamenii să fie vigilenți și responsabili, totodată atenționează persoanele asupra respectării normelor sanitare pentru ca virusul să nu ia amploare. IGSU contribuie la popularizarea Campaniei de informare Fii în siguranță! COVID -19 nu a dispărut care are drept scop informarea cetățenilor despre riscurile infectării și în același timp educarea unui spirit de solidaritate cu cei care în fiecare zi luptă în linia întâi, pentru viața fiecărui pacient”, menționează reprezentanții IGSU.

sursa foto: ISGU

Punctele de informare se găsesc la Piața Centrală, Gara de Nord și Gara de Sud din Capitală.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *