Astăzi, în cadrul Universității de Stat din Moldova, a avut loc “Gala Performanțelor 2019”. Eveniment devenit deja tradiție la USM.

Zecile de mantii și panglici verzi au împânzit curtea Universității. Oaspeți de onoare, părinți, profesori și prieteni erau prezenți la evenimentul de mare amploare. Cu emoție în glas au venit să le fie alături celor care urmau să obțină diploma.

“Sigur. Avem emoții pentru ei. Este unul din evenimentele importante petrecute în viața oricărui copil, pentru că, pentru noi, ei mereu vor rămâne copiii noștri, chiar dacă sunt deja mari”, spune unul din părinți.

Printre cei aproximativ 60 de studenți premiați cu titlul de “Șef de promoție” se numără Diana Popa și Batereanu Valeria, studente la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Mândrie, satisfacție și împlinire asta puteai citi în ochii fetelor.

“Niciodată nu am făcut ceva extraordinar sau ieșit din tipare pentru a avea note bune. Făceam doar ceea ce putem mai bine și se pare că sunt pe calea corectă. Mă simt mândră de mine și fericită că am reușit să ajung la această etapă în viață”, menționează Diana Popa.

“Gala Performanțelor” anul acesta a ajuns la ediția cu numărul VIII.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *