Cel mai așteptat concurs a frumuseții, simpatiei, ingeniozității și iscusinței din cadrul Universității de Stat din Moldova și-a desemnat câștigătorii. O Ea și un El au fost aleși Miss și Mister USM 2019.

13 participanți au concurat pentru titlul de Miss și Mister USM 2019. Juriul a trebuit să aleagă doar doi dintre ei pentru a ajunge învingători.

Tinerii au trebuit să treacă prin mai multe probe de foc, pentru a putea ajunge la râvnitul titlu de Miss și Mister.

Prezentarea, proba inteligenței, poartă ie cu mândrie, proba de talent și defilarea în rochii/ costum de seară. Au fost cele cinci probe pentru care concurenții s-au pregătit o lună de zile, alături de sponsorii evenimentului.

Studentă la Facultatea de Drept,  Vladislava Alexeenco și student la Facultatea Finanțe și Bănci, Marcel Cepraga, s-au ales cu titlul de Miss și Mister USM 2019.

Marcel Cepraga, Mister USM: Sunt o fire entuziasmată și plină de umor, am venit la concurs doar pentru a face un show adevărat. A ține sala în suspans și atenție este un lucru foarte greu, dar, am reușit.

A trebuit să concureze cu alte opt participante, pentru a ajunge prima la linia de finiș. Cu ambițe și curaj a reușit să obțină titlul pentru care a lucrat atâta timp.

“Am 19 ani, sunt pasionată de arta frumosului. Pe parcursul vieții mă străduiesc să mă implic în diferite concursuri, care mă dezvoltă multilateral, de aceea și am decis să particip la concursul Miss și Mister USM. Și…am reușit”, spune câștigătoarea.

Câștigătorii, dar și participanții s-au ales cu premii valoroase din partea sponsorilor evenimentului.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *