Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei (CRTO) este o organizație de tineret, care are ca scop implicarea tinerilor Raionului Orhei, în procesul decizional la nivel local (Primărie, Consiliul Raional).

Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei anunță campania de completare a echipei pentru mandatul 2020-2021 în următoarele comunități: Ciocîlteni, Mălăiești, Chiperceni, Voroteț, Andreevca, Bulăiești, Pohorniceni, Vîșcăuți, Zahoreni, Clișova, Ghetlova, Noroceni, Hulboaca, Jora de Mijloc, Jora de Sus, Jora de Jos, Lopatna, Mîrzești, Mîrzaci, Morozeni, Breanova, Neculaieuca, Podgoreni, Pohrenbeni, Șercani, Izvoare, Sămănanca, Seliște, Lucașeuca, Mana, Vatici, Tabăra, Curchi, Bolohan. Consilieri pot fi tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani.

În cadrul acestei structuri reprezentative, tinerii se implică în proiecte comunitare, în procesul decizional și contribuie la dezvoltarea comunității.

Stimați tineri, care doriții să deveniți consilieri sau resursa pentru tinerii care vor reprezenta comunitatea dumneavoastră în Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, vă rugăm să ne contactați:

tel.:062156544, Zamfir Valeriu

      060672953, Frățescu Andrei

adresa: orhei.crt@gmail.com

          Procedura de alegere a noilor membrii este următoarea:

Nu rata șansa de a obține o experiență de neuitat în cadrul unei familii mare și unite, CRTO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *