Cum vinul poate deveni o adevărată pasiune pentru fiecare dintre noi ? Simplu: învăţăm să-l simţim, să-l atingem şi să-i dăm propria abordare. Asta au făcut-o mai mulţi jurnalişti de la Chişinău în cadrul acţiunii “Degustă. Descrie. DeVino.” alături de mari experţi în materie de vinuri.

radionunta.com lansează de astăzi, timp de 5 zile, o campanie de informare despre cum licoarea lui Bachus poate deveni o adevărată desfătare odată ce începi să-i aflii misterele.

Experta din România în enograstronomie, prietena Republicii Moldova, Marinela Ardeleanu pentru început ne face cunoştinţă cu filosofia vinului, călătorind împreună prin lumea cuvintelor lui Carlo Wojtyla, acompaniate de un vin de calitate.

Programul “Degustă. Descrie. DeVino.” este desfășurat de Oficiul Național al Viei și Vinului, cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Guvernul Suediei și care are ca scop primordial formarea și educare reprezentanților mass-media pentru asigurarea unei vizibilități și a unei imagini corecte despre brandul vinicol de țară “Vinul Moldovei. O legendă vie.”

Mâine, 15 august, Marinela Ardeleanu ne învaţă cum să INTERPRETĂM vinul. Fiţi cu ochii pe radionunta.com.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *