Ți-ai dorit vreodată să încerci profesia de detectiv? Îți plac cărțile sau filmele bazate pe subiectele scriitoarei Agatha Christie? Funcționezi sub presiune? Dacă răspunsurile sunt predominant afirmative, atunci Clubul Voluntarilor ARTICO te invită la un nou eveniment ce te va pune la încercare, cu siguranță!

Ce?

Proiectul Murder Mystery este un eveniment de tip-quest, ce presupune o aventură contra cronometru, în care va trebui să lucrezi în echipă pentru a rezolva misterul.  Quest-uri în realitate, acesta este un tip neobișnuit de divertisment, care vă permite să scăpați din viața de zi cu zi, pentru a experimenta noi sentimente și senzații, o oră, pentru a trăi întreaga poveste, împreună cu prietenii, familia sau colegii.

Cine?

Sunt bineveniți tinerii cu vârsta de peste 14 ani.  Persoanele ce au atins vârsta de 18 ani, vor fi nevoiți să prezinte certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 sau testul PCR.

Eziți? Iată câteva beneficii, motive pentru a juca un quest:

➡️ Dezvoltă abilități de conducere, de comunicare;

➡️ Dezvoltă abilitățile de planificare, persistență, strategie și gândire critică;

➡️ Te impune să gândești înafara cutiei și să îți exprimi propriile opinii;

➡️ Dezvoltă capacitatea de a asculta, de a recunoaște greșelile;

➡️ Ne ajută în dezvoltarea inteligenței emoționale, gestionarea emoțiilor;

➡️ Stimulează stima de sine;

➡️ Stimulează capacitatea de concentrare și de atenție.

Când?

Premiera evenimentului are loc sâmbătă, 8 ianuarie 2022, între orele 17.00-20.00 (vor participa 3 echipe a câte 10 persoane, la ore diferite).

Unde?

Evenimentul va avea loc OFFLINE în incinta Centrului ARTICO – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169. În contextul actualei pandemii, purtarea măștii de protecție este obligatorie! Evenimentul poate conține elemente relativ înfricoșătoare, de aceea te rugăm să iei în calcul acest detaliu înainte de a te înscrie!

Cum?

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de echipa organizatorică în scurt timp!

https://forms.gle/do2PpKFqR2XsrHd8A

Nu ezitați să vă invitați și prietenii pentru o experiență de neuitat!

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *