#1. Кишиневская группа взаимопомощи – este un grup pe Facebook care și-au propus să-i ajute pe cei nevoiași. Sunt o echipă de oameni care se solidarizează și fac diverse acte de binefacere. Astfel, aici puteți dona practic orice bun, căci ei vor găsi beneficiarul care are nevoie.

#2. ОТДАМ ДАРОМ или за Вкусняшку – un grup pe Facebook unde puteți dărui lucrurile voastre cuiva care are nevoie. Regulile sunt stricte, acestea doar se dăruiesc, maxim ce puteți cere în schimb este ceva bunișor în limita a 20 de lei, ca de exemplu, o ciocolată.

#3. Дарю – Меняю MD – un alt grup pe Facebook unde poți face un bine dăruind lucrurile de care nu mai aveți nevoie. Aici vă puteți oferi și serviciile gratuit.

4. Free Cycle Chișinău – Grupul promovează mișcarea Free Cycle se practică în toată lumea și este despre a oferi lucruri noi sau folosite de care nu avem nevoie, în loc să le aruncăm. În grup doar se oferă, nu se cer lucruri.

5. pedegeaba! – motto-ul grupului „dar din dar se face rai!. Administratorii spun că aici poți să pui lucrurile care nu-ți trebuiesc, dar pe care ți-i jale să le arunci. Se acceptă postări despre oferte de obiecte pe gratis și oferte de servicii gratuite.

sursa: ecopresa.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *