Centrul Media pentru Tineri îți oferă șansa să devii un lider în localitatea ta, să aduni o echipă de voluntari și să inițiezi un proiect care va rezolva una dintre problemele existente la nivel local, anunţă portalul tineri.md.

Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, înscrie-te în Programul „Youth Empowerment 2020” (Program de Abilitare a Tinerilor) – un proiect destinat tinerilor din Moldova, cu și fără dizabilități, care doresc să se implice în activitatea localității sau în dezvoltarea organizației din care fac parte.

În perioada martie – mai, un grup de 25 de tineri, care se vor înscrie în Program, vor participa la o serie de instruiri cu scopul de a-și dezvolta abilități de comunicare, leadership și activism civic. Totodată, ei vor învăța să identifice cele mai stringente probleme și să scrie un proiect social, care ar putea fi implementat în localitate.

Ulterior, participanții se vor putea înregistra la concursul de minigranturi sociale, cu proiecte care vin să schimbe lucrurile în localitățile lor. Cele mai bune opt proiecte vor primi finanțare și suport în implementare pe parcursul anul 2020.

Dacă ești interesat să faci o schimbare în localitatea ta, completează următorul formular, până în data de 9 Februarie: http://bit.ly/2QErUTP.

Costurile pentru instruiri, deplasări și alte activități vor fi suportate de către organizatori. Orice modificare va fi discutată cu persoanele implicate în Program.

Pentru mai multe detalii, sunați la: 079 314 661

Notă: Vor fi sunate doar persoanele care vor fi selectate pentru a participa la prima etapă a Programului.

***Programul face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținere IM Swedish Development Partner. Acțiunea are scopul de a susține tinerii cu și fără nevoi speciale în luarea deciziilor, solicitarea drepturilor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Mai multe detalii, pe tineri.md.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *