Dealurile nordului au sunat a sărbătoare, iar pe scena DORfest au urcat reprezentanți din 7 raioane și invitați speciali din Lozova și Chisinău. Artiștii au îndemnat lumea la hore sau le-a stins dorul de un rock autentic. În unison sub clar de luna #DORfest a stins rând pe rând câte un dor al oamenilor cu suflet mare și deschis. Invitații speciali ai festivalului au fost copiii care s-au bucurat de carusele și topogane, o piscină cu hârtie reciclată și multe alte zone de explorat.

Veșnicia a început la sat, iar #DORfest a adus alături micuți, tineri și adulți care timp de 2 zile s-au putut bucura de soare, muzică și liniște într-o zonă verde de poveste a Moșiei Ciuhrii. Punctul de atracție maximă a festivalului a fost decorul unic creat în totalitate de artista Tatiana Drobot. Participanții au pozat la fiecare colțișor al DOR-ului! Evenimentul a adunat câteva sute de vizitatori din toate colţurile ţării, care au venit să-şi petreacă weekendul în sânul naturii şi să-şi declare un dor. Vizitatorii au putut scrie pe un stand special amenajat mesaje de drag şi dor, iar, seara, toate bileţelele au fost arse pe rug.

Programul de pe scena festivalului a fost moderat de Daniel Bălan, Răzvan Prelipceanu și Ilinca Avram.

Printre artiștii prezenți pe scena DORfest s-au numărăt: Fanfara Poliției de Frontieră, Denis Midone, Stefan Albu, 7 Klase, Heart Drops, Daniel Bălan, Gândul Mâței, DJ USG, Maria Iliuț, Gabriel Nebunu, Comedy Zebra Show, Vasile Iovu și Ansamblul Folcloric Plăieșii.

“A fost de poveste! Câteva zile de insomnie și câțiva zeci de km parcurși pe teritoriul festivalului, totul pentru ca NORD_ul să se bucure de un festival altfel. Sentimentul de DOR a adus alături o echipa extraordinară de oameni care au muncit extrem de mult pentru acest festival, artiștii care au suștinut concerte faine pe scena DORfest pentru toți cei cu spirit liber care au ales să petreacă 2 zile alături de noi la #DORfest, partenerii care au crezut în idea noastră și ne-au suștinut, noi le mulțumim tuturor! Dacă copiii prezenți au fost fericiți și s-au distrat, obiectivul nostru a fost atins!  Ne bucurăm de încurajările tuturor pentru a da start unei noi ediții, ne relaxam un pic și revenim cu detalii” a comunicat Ilinca Avram co-organizator DORfest.

Organizatorii își propun să transforme #DORfest într-un festival emblemă a zonei de nord care să reunească prin spirit, suflet și tradiții toți oamenii cu spirit liber.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *