Peste 300 de tineri creatori de conținut au participat weekendul trecut la #Instafestival, un eveniment special creat pentru comunitatea instagrammerilor din România, care a generat 1000 de fotografii. I-au adus împreună fotografia și pasiuni precum călătoriile, arta, gătitul, designul interior sau fashion-ul, iar #InstaFestival le-a oferit ocazia să se cunoască mai bine și să completeze lipsurile socializării online, scrie portalul glamour.ro.

Cum s-a desfăşurat #Instafestival

Evenimentul a avut două etape. În prima, participanții s-au plimbat pe Calea Victoriei din București și au surprins în imagini momente ale plimbării. În a doua, instagrammerii români s-au adunat la Dumbrava Vlăsiei, loc care le-a provocat imaginația și le-a oferit contextul pentru postări creative, pline de culoare și emoție.

„InstaFestival a venit la momentul potrivit, în cadrul potrivit. Am văzut o mulțime de postări de la festival, iar creatorii de conținut s-au întrecut pe ei înșiși. Chiar dacă toți au fost în aceeași locație, fiecare postare a venit cu ceva diferit, cu o altă perspectivă, ceea ce mi se pare minunat”, a spus Adrian Dan (@adrian.dan.ro), creator de conținut și organizator al evenimentului.

Atmosfera de la eveniment s-a văzut cel puțin la fel de bine și pe Instagram, unde internauții au postat aproximativ 1.000 de fotografii de la eveniment.

Comunitatea instagramerilor din România depășește un milion de utilizatori.

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *