Diana Moraru, fondatoarea International Coaching Solutions, vă invită la workshop-ul “Ce lipseşte în CV-ul meu” care se va desfăşura la Chişinău în perioada 27-30 Noiembrie 2019. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Stat din Moldova (USM) din strada Mihail Kogalniceanu 65 (bl. 1).

Workshop-ul se adreseaza studentilor din anii 2 si 3, persoanelor care finalizeaza colegiul si celor care doresc sa se relocheze in alta tara. Totodata, la eveniment pot participa si persoanele care activeaza in resurse umane, persoanele care doresc sa revina in campul muncii dupa o perioada lunga de pauza, cele care doresc sa faca o schimbare in parcursul profesional, precum si persoanele care nu stiu catre ce loc de munca sa se orienteze.

Cine este Diana Moraru

Diana Moraru, stabilita de aproape 10 ani la Londra, este expert in resurse umane, coach de cariera si mentor la nivel international, contribuind la modelarea și inovarea companiilor, transferand leadership si principii celor care doresc sa se reinventeze. De asemenea, Diana Moraru este si Associate Membership la Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) (cea mai mare asociatie profesionala europeana de specialisti in resurse umane) din Londra din 2015 si in septembrie 2018 a fost numita Ambasador in Mentoring in cadrul acestei institutii care colaboreaza cu Guvernul Marii Britanii.

Cu o abordare personalizata, pragmatica si eficienta bazata pe definirea corecta a strategiilor si pe construirea de modele de succes pe termen lung, Diana este creatoarea brandului International Coaching Solutions, prin care deruleaza o serie de proiecte atat in Marea Britanie, cat si la nivel international.

Diana a obținut diploma in Personal Performance Coaching la Coaching Academy din Londra și este Practitioner NLP. Deține level 2 DISC profile, un Master in Managementul și Dezvoltarea Afacerilor si unul in Resurse Umane la Kingston University din Londra.

Cu o experiența vasta in resurse umane, dobandita in marile corporații din Londra, Diana a ajutat tinerii si persoanele cu o perioada mai mare de pauza profesionala sa se reintoarca in campul muncii, sa-si descopere vocatia, indrumandu-i sa faca cea mai buna alegere in cariera si sa isi identifice abilitatile si competentele profesionale, precum si valorile personale si profesionale. De asemenea, Diana a ajutat si a asistat sute de persoane in procesul de scriere a CV-urilor la nivel international, astfel toti au obtinut locul de munca dorit.

Rezultatele workshop-ului

Participand alaturi de Diana Moraru la workshop-ul “Ce lipseste in CV-ul meu” vei dobandi o intelegere aprofundata asupra procesului de creare a unui CV eficient si de impact, asupra modului de adaptare a CV-ului la diferite posturi de munca, si cel mai important vei intelege de ce angajatorii citesc CV-ul in doar cateva secunde.

In cadrul workshop-ulului “Ce lipseste in CV-ul meu” vei invata cum sa adaptezi abilitatile, cunostintele si experienta pentru a se potrivi cu orice loc de munca la care doresti sa aplici. Totodata, vei invata ce limbaj sa folosesti in CV pentru a fi selectat, ce informatii sa  incluzi in CV daca nu ai experienta, cum sa maschezi experienta nerelevanta, dar si cum sa justifici perioada inactiva in campul muncii. Dupa acest workshop, participantii vor sti cum sa isi faca propriul CV fara a apela la surse externe, vor putea sa isi analizeze propriul CV si sa identifice ce le lipseste. Workshop-ul se va incheia cu impartasirea de sfaturi si trucuri menite a scoate CV-ul in evidenta.

Reacţiile clientilor

Numerosi clienti ai Dianei spun ca viata si cariera lor a intrat pe trend pozitiv dupa sesiunile de coaching si mentorat.

“Am invatat cum sa imi fac CV-ul mai atractiv, mai usor de citit si sa fie in concordanta cu valorile mele personale si cu postul de munca pe care mi-l doresc. Totodata, am invatat care imi sunt abilitatile si competentele de care care nu eram constienta. Nu am primit niciodata atat de multe apeluri de la angajatori decat dupa ce am lucrat asupra CV-ului cu Diana” – Ingrid Meyer – Technical Administrator, Belazu Ingredient Company, Londra, Marea Britanie.

“Chiar daca am o experienta vasta in resurse umane, Diana a identificat ce imi lipseste in CV-ul meu, ceea ce m-a ajutat imens” – Ekrum Ashgar – Director resurse umane, Ayima, Londra, Marea Britanie.

“Am invatat cum sa imi fac CV-ul si drept urmare aplicatiile la posturile vacante au fost cu success. Am fost invitata la 5 interviuri si centre de evaluare in ultimele 2 luni. In cele din urma cu ajutorul Dianei, am obtinut postul de Graduate Information Analyst in cadrul Oxleas NHS Trust” – Megan Cooper – Graduate Information Analyst, Oxleas NHS Trust, Londra, Marea Britanie.

“Am invatat sa imi elaborez si adaptez CV-ul pentru a-mi evidentia personalitatea, abilitatile si educatia. La scurt timp dupa sedintele cu Diana, am primit cateva oferte de munca in sectorul in care mi-am dorit sa lucrez. Acum muncesc in una din cele mai mari corporatii internationale din domeniul B2B” – Vadim Sidorcenco, Senior Process Executive, Infosys BPM, Republica Ceha.

Recomandarile clientilor pot fi vizualizate pe profilul de linkedin al Dianei (https://www.linkedin.com/in/morarudiana/) si pe website-ul www.coachdianamoraru.com

Taxa de participare:

*Materialele, pauzele de cafea sunt incluse in taxa de participare. Pentru rezervarea locului, accesati formularul de inscriere si pentru efectuarea platii cu cardul apasati aici Pentru a face plata in numerar, o poti contacta pe Ludmila Cotaga la numarul de telefon 079238958.

Data limita a inscrierilor este de 26 Noiembrie 2019.

Workshop-ul “Ce lipseste in CV-ul meu” este organizat in parteneriat cu Centrul de ghidare in cariera si relatii cu piata muncii. Portalul radionunta.com este partener media al evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *