Teatrul Național “Eugene Ionesco” surprinde, plăcut, din nou. De această dată instituția culturală dă start unei tradiții extrem de frumoase. La fiecare sfârșit de lună, în cadrul ultimului spectacol jucat va fi organizată câte o tombolă cu premii de excepție.

Prima tombolă din acest an va fi organizată în cadrul spectacolului “Chiriţa în provincie”, în regia maestrului Petru Vutcărău. După încheierea spectacolului va avea loc extragerea premiilor. Ulterior, sunteți invitații de onoare ai Balului Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

Premiile puse în joc sunt foarte utile și, în același timp, te îndeamnă să participi la tombolă. Astfel, puteți câștiga o cină romantică în sumă de 1000 de lei de la PaniPit cu o noapte la hotelul Iris, un parfum pentru bărbați Bellator Pacific sau un parfum pentru femei Misteria EOS de la Viorica Cosmetics, un set de produse cosmetice din partea Avon, 2 Gift Card-uri a câte 500 de lei fiecare de la Oodji,  sau 2 seturi de cărți de la Elefant.md.

Detalii despre spectacol, dar și despre organizarea tombolei găsiți pe pagina oficială de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: 022-233-833 / 079-233-833. Și nu uitați, locul ideal pentru întâlniri este doar Teatrul Național “Eugene Ionesco”.

 

Alexandra Șaiman // radionunta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *