România susţine necondiţionat Republica Moldova. Guvernele celor două state s-au întâlnit în şedinţă comună la Piatra Neamț ca să pună pe foaie proiectele pe care le pot dezvolta, scrie portalul stiri.tvr.ro. Printre ele: gazoductul Ungheni-Chişinău, dar şi continuarea ajutorului în domeniul educaţiei pe care România îl acordă de ani de zile Republicii Moldova.

Republica Moldova şi România sunt două inimi gemene care bat în acelaşi ritm, a apreciat premierul moldovean Pavel Filip, mai scrie sursa ciatată. Nu văd niciun motiv de îngrijorare, Guvernul şi Parlamentul de la Chişinău reprezintă interlocutorul pentru Bucureşti, a precizat premierul de la Chișinău, la finalul şedinţei comune cu Guvernul României, care a avut loc, la Piatra Neamţ.

Interlocultorul principal al României la Chişinău este Guvernul Republicii Moldova, a spus şi premierul  de la București, Sorin Grindeanu, şi important este să se concentreze pe proiecte concrete, realiste şi tangibile, a mai adăugat şeful Executivului de la Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *