Crăciunul sau Revelionul sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase și feerice perioade ale anului. Fiecare dintre noi pregătim locuințele noastre pentru a primi pe cei dragi acasă și în suflete. De aceea, echipa radionunta.COM împreună cu partenerii săi de încredere SRL Largo-Terra (Roman Tabarcea) și A.O. “Piciul Julien” lansează campania “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” – o acțiune menită să aducă lumină și fericire pe chipul copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Intrarea la Casa Internat pentru Copii cu deficienţe mintale din Hânceşti

Am decis ca în această iarnă să mergem la Centrul de Plasament Temporar pentru Copii cu Dizabilități, aflat la doar 30 de km distanță de Chișinău, mai exact, în orașul Hâncești, acolo unde sunt peste 250 de fete cu diverse grade de deficiențe mintale sau locomotorii.

Lucrările realizate de cele peste 250 de fete ale Casei Internat pentru Copii cu deficienţe mintale din Hânceşti

Astfel, ne propunem ca împreună cu voi să aducem câteva ore de bucurie și cadouri pentru copiii de la Casa Internat pentru copii cu deficiențe mintale din Hâncești. Vă îndemnăm să vă alăturați campaniei noastre “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” și împreună să le facem magice sărbătorile de iarnă. Detalii despre cum puteți contribui, scrieți pe radionunta.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.

PARTENERII CAMPANIEI: 

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *