Crăciunul sau Revelionul sunt cu siguranță unele dintre cele mai frumoase și feerice perioade ale anului. Fiecare dintre noi pregătim locuințele noastre pentru a primi pe cei dragi acasă și în suflete. Deja al treila an radionunta.COM împreună cu Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, lansează campania “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” – o acțiune menită să aducă lumină și fericire pe chipul copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

În această iarnă am decis să mergem la Centrul de plasament “AMIC” din satul Larga, raionul Briceni. La o distanță de aproximativ 250 de km ne așteaptă în jur de 20 de copii, care au nevoie de căldura și darurile noastre.

Astfel, ne propunem ca împreună cu voi să aducem câteva ore de bucurie și cadouri pentru copiii de la Centrul de plasament “AMIC” din satul Larga, raionul Briceni.  

Primii care au răspuns pozitiv la apelul nostru sunt reprezentanții Centrului Raional de Cultură “Andrei Suruceanu” din orașul Orhei

Vă îndemnăm să vă alăturați și voi campaniei noastre “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” și împreună să le facem magice sărbătorile de iarnă. Detalii despre cum puteți contribui, scrieți pe radionunta.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *