Începutul de decembrie aduce cu sine oferte remarcabile. De această dată vorbim despre cursul internaţional de Kangoo Jumps, Freestyler şi Aerodance, care se va desfăşura în perioada 4 – 12 decembrie. Este vorba despre cursul de licenţiere a trainerilor în aceste domenii, la nivel internaţional.

Cursul va fi predat de renumitul trainer de talie internaţională Tatiana Petrica Demiralp – trainer Kangoo Jumps, Freestyler, Aerodance, Nirvana Fitness şi terapeut corporal. Co-trainer este omul de afaceri Tudor Morari, instructor internaţional Freestayler.

Lecţiile presupun licenţierea tinerilor la nivel internaţional, în domeniile de sport enumerate mai sus. Participanţii au unica ocazie să primească teorie şi practică, dar si mentorizarea pe o durata de două luni, plus marketingul fitnesului si participare la Master Class-uri.

Beneficiul este unul ENORM: Devenind instructor internaţional de sport, veţi putea face parte dintr-o familie sănătoasă, plină de viaţă şi veţi avea unica posibilitate de a promova cultura modului sănătos de viaţă tuturor.
Cresterea peofesională este garantaţă, dar şi venit lunar este unul stabil şi pe plac. 
Aceasta va fo deja va fi a cincea editie a cursului internaţional de sport în  Republica Moldova şi toţi instructorii formati de-a lungul timpului au demonstrat rezultate frumoase. Înscrierile se pot face la numărul de telefon: 069507154, şi doar până pe 4 decembrie. Alăturaţi-vă cele mai sănătoase comunităţi internaţionale. Nu ezitaţi.
AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *