Fiecare mămică își pune întrebări aproape existențiale în această perioadă: Cum să-mi protejez copilul? Cum să-i cresc imunitatea și să-l fac invincibil în fața pericolelor epidemiologice? Răspunsurile la aceste întrebări se rezumă la profilaxia clasică și la auto-izolarea pe care o traversăm în prezent. Magazinul pentru copii Mamico.md vine cu câteva recomandări pertinente, în acest sens, pe care mămicile le pot aplica cu încredere.

Atenție maximă la igiena copilului

Organizația Mondială a Sănătății a lansat o serie de recomandări cu privire la spălarea mâinilor și dezinfectarea suprafețelor. La capitolul igiena copilului lucrurile sunt destul de evidente. Din locuința ta nu trebuie să lipsească un set de igienă pentru bebeluși:

Alimentație corectă – imunitate puternică

În această perioadă trebuie să acorzi o atenție sporită alimentației celui mic, ținând cont de recomandările pediatrilor. Din meniul acestuia nu trebuie să lipsească aportul de vitamine și de minerale, atât de necesare imunității sale. Respectiv, dacă alăptezi prin formulă de lapte praf, alege acea marcă în care se conține un număr substanțial de vitamine potrivite dezvoltării copilului tău. Dar, nu uita să consulți un medic preventiv, deoarece bebelușii sunt predispuși la apariția a tot felul de alergii și reacții adverse.

Dacă deja încercați alimentația solidă, atunci ai la îndemână piureurile din fructe și legume, în cel mai divers sortiment și de cea mai înaltă calitate, concepute de specialiști nutriționiști și pediatri, astfel încât să îi oferi celui mic un regim alimentar echilibrat și potrivit.

Și pentru că ne aflăm în perioada carantinei, când trebuie să minimizăm contactul cu mediul extern, e potrivit să apelăm la magazinele online care pot livra în termen rapid produsele, fără risc pentru sănătatea ta și a familiei tale. Magazinul online pentru bebeluși Mamico.md, îți oferă un spectru larg de produse destinate celor mici, de la cei mai renumiți producători europeni, la un preț avantajos, cu garanție și cu livrare direct la domiciliu.

Ai grijă de sănătatea celui mic, alături de Mamico.md!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *