Copiii de la Tabara de Vară a Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu” din oraşul Rezina, în vizită la televiziunea regională “ELITA TV”. Despre știrile false și cele veridice, deja, cunoșteau din instruirile anterioare, așa că, au fost curioși să afle din prima sursă cum se filmează știrile și emisiunile, cum are loc sonorizarea textelor, au vizitat sălile de montaj și regia de emisie. Copiii au participat şi la filmările emisiunii #ELITA COPIILOR. 

ANGELA ZAHAROVA, producătoare “ELITA TV”

Sunteți bineveniți. Și nouă ne-a fost interesant cu voi. Am fost surprinși că ați reușit de la această vârstă să le oferiți educație media și asta ne dă speranța că poate măcar ei vor ști ce și cum să aleagă in viață, dacă pe unii adulți cu studii superioare nu îi ajută.

Directoarea Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu” din oraşul Rezina, Galina Davîdic a mulțumum echipei #ELITATV pentru invitație și o activitate frumoasă.

GALINA DAVÎDIC, directoarea Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu” din oraşul Rezina

A fost o activitate de nota 10! Copiii tot drumul înapoi spre bibliotecă numai despre televiziune vorbeau și nu-și dădeau rândul să mă întrebe dacă la anul ne vom mai duce. Multă sănătate echipei #ELITATV!

REDACTOR: Vitalie Guţu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *