Este al treilea consecutiv de când Societatea Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii organizează clasicul concurs destinat celor care vor să hrănească păsările sălbatice. Concursul are ca idee principală fotografierea păsărilor sălbatice care vin la hrănitorile artificiale instalate pe timpul iernii, și postarea acestora pe pagina de facebook SPPN în scopul acumulării de like-uri.

În funcție de numărul de aprecieri, SPPN va acorda trei premii, după cum urmează:

Condițiile de participare la concurs sunt aceleași ca și în anii trecuți: 

1. Fotografiați păsările care vin să se hrănească la hrănitorile instalate de voi (în caz că încă nu ați pus hrănitori, aflați de aici cum puteți face asta).
De asemenea, puteți vizita hrănitorile SPPN (Parcul Dendrariu sau scuarul Onisifor Ghibu) și fotografiați păsările care vin acolo să se hrănească.

2. Trimiteți pozele pe pagina de facebook a Societății Pentru Protecția Păsărilor și a Naturii sau la adresa sppn.moldova@gmail.com, împreună cu numele vostru de pe facebook, pentru a vă putea da tag (etichetare).

Noi vom posta fotografiile primite pe pagina noastră, într-un album numit ConcursSPPN_2019, pentru a fi admirate și votate de cei care ne urmăresc.

Concursul se va desfășura pe toată perioada iernii, iar la începutul lunii martie vor fi anunțați câștigătorii.

Mai jos puteți vedea fotografiile care au fost premiate anul trecut:

Premiul 1: Oxana Roșca
Premiul II: Valeria Glibiciuc
Premiul II: Gabriela Isac
Premiul III: Gheorghe Aramă
Premiul III: Petru Berlinschi

REDACTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *