Interpretul Cristi Aldea-Teodorovici va susține un concert de excepție la București cu ocazia Zilei Naționale a României. Cântărețul va fi acompaniat de band-ul său. Spectacolul va avea loc la ora 19.00 și este posibil datorită sprijinului departamentului  Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni împreună cu Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT.

La concert vor răsuna celebrele piese ale Renașterii Naționale din Basarabia, dar și alte cântece compuse de Ion Aldea-Teodorovici. Formată în august 2014, Aldea-Teodorovici Orchestra este un proiect inspirat din tradițiile folclorice și muzica contemporană, care își propune realizarea de show-uri live bazate strict pe sunetul autentic al instrumentelor și al vocii, într-o manieră ce nu poate fi imitată de vreun dispozitiv electronic.

Amestecul stilurilor folk, progressive rock, funk, soul și etno într-o stilistică de stradă, pop-orchestrală cu tentă funky, compune sound-ul specific orchestrei. Intrarea la concert este liberă. Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT precizează că cei care doresc să participe la eveniment pot completa un formular – http://bit.ly/2g31wi3 – pentru asigurarea locurilor în sală, mai scrie infoprut.ro.

Liviu Damian // radionunta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *