Virusul și carantina ne-a izolat ! A ridicat ziduri între noi, chiar și în familii, lipsindu-ne de confortul cu care eram obșnuiți, de plăcerea de a comunica şi de a ne ajuta! Acest virus a dat peste cap realitatea, seamănă frica și neîncredere în suflete, ajunge chiar sa ne dezbine.

În acest moment realitatea este dură, în special cu economia, care din lipsa vânzarilor nu lichidități chiar și pentru menținerea pe linia de plutire. Ca un lant în care totul este legat, angajații și familiile acestora rămânând fără surse de existență, oamenii de afaceri nu vor avea cu ce întoarce banii pentru utilajele procurate, să plătească impozite din care să fie plătite pensii, îndemnizații și salarii bugetarilor.

Cu toate aceste, criza, este o oportunitate de a învăța ceva nou şi de a ne regândi ca și oameni, afaceri și stat! Zilnic suntem martorii exemplelor în care oamenii uniți trec prin vremuri grele mult mai usor și cu mai puține pierderi. Ceea ce pare imposibil de rezolvat de unul singur, devine posibil prin puterea lui ÎMPREUNĂ. Împreună putem muta munții dacă vom înțelege că avem nevoie unii de alții.

Pentru a folosi toate aceste oportunități, lansâm ÎMPREUNĂ campania SUSȚINEM AFACERILE LOCALE!

O campanie de susținere a afacerilor existente și dezvoltarea afacerilor apărute în noua realitate! O campanie prin care îmi propun să oferim o șansă afacerilor locale să supravețuiască și să se dezvolte în continuare.

Și asta o putem face doar unindu-ne eforturile ca și consumatori (toți avem nevoie să procurăm produse și servicii), ca și stat (pe care l-am angajat și îl plătim ca să ne ajute,) ca și oportunități de creare a unor noi afaceri (în special în spațiul virtual datorită noului context).

Suntem în situația în care nu avem o altă variantă de dezvoltare, acum, cand devine clar ca nu mai există piețe neafectate, care să ne aștepte cu brațele deschise și cu masa întinsă!Susținem afacerile locale și ele vor continua să ne ajute, în aceste momentele de criză, dar mulți ani de-acum înainte. Actualele și noile afaceri, care vor răsări în această perioadă de criză, ne vor spune un MULȚUMESC prin mărfuri calitative, locuri de muncă și multe clipe minunate!

Să SUSȚINEM AFACERILE LOCALE!

ÎMPREUNĂ, totul va fi bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *