#TAM  vine cu vești bune pentru spectatori! Se dă  start spectacolelor pentru toate categoriile de vârstă.

 Pe 7 și 8 mai,  veți urmări drama  tinerilor din societatea contemporană în spectacolul ”Stop the Tempo!”, regia fiind semnată de Olesea Sveclă.

Stop the Tempo, scoate în prim plan problema consumerismului exagerat, într-o societate deconectată de la realitate. Ritmul de bază al societății este unul alert, al oamenilor care aleargă și aleargă după lucruri minore, chiar și acum pe timp de pandemie, când ar trebui să fim un pic mai precauți. Goana de a fi în rând cu toți și cu toate te face să uiți în primul rând de tine. Te conformezi consumului și devii marioneta unui sistem bolnav, care trage te tine în stânga și-n dreapta până când te va distruge. Și iată vine momentul când trebuie să spui urgent STOP. Să te deconectezi de la tot ra**tul care îți este impus, mai ales cel digital și să-ți spui: sunt sătul până în gât, vreau să fie liniște și întuneric.

Victor Untilă – actor TAM.

Pe 14 și 15 mai oglinda socială a relațiilor de familie,  va fi reflectată în spectacolul ”Treapta a Noua”, un spectacol de Emil Gaju, dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

Treapta a noua – o piesa despre asumarea responsabilitatii. Plina de umor de buna calitate, glume si intepaturi, mascheaza foarte bine drama care se ascunde in spatele cuvintelor.

Este incercarea disperata a unei mame care cu ajutorul celei mai bune prietene incearca sa isi recastige fiica de 16 ani pe care a parasit-o in urma cu sase ani. Piesa reuseste sa fie originala in tratarea problemelor complexe pe care le implică alcoolismul la femei neincercand sa fie pilduitoare si sa dea solutii in 10 pasi.

Copiii sunt așteptați pe  22 mai la povestea ” Jack și vrejul de fasole” în regia Margaretei Nazarchevici.

Iar, finalul de lună aduce în scenă un plus de ”Iluzii” în data de 28.

Veți vedea o luptă acerbă dintre fanatismul religios și cel științific pe 29 și 30 mai în spectacolul Martiri” în regia Luminiței Țâcu

#TAM are grijă de inima ta!

Bilete: https://iticket.md/event/location/teatrul-alexei-mateevici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *