Blogger-ul rus, Eduard Baghirov, a comentat decizia Judecătoriei Buiucani de a-l condmna la 5 ani de pușcărie în dosarul “7 APRILIE”. Pe contul său de Twitter, Baghirov a postat poziția sa oficială referitoare la hotărâre: CLOVNI.

Comentariile la decizie nu s-au oprit aici. Eduard Baghirov a scris pe pagina sa de facebook că acest dosar este unul POLITIC. Mai mult, Baghirov scrie că INTERPOL a decis că acest dosar este exclusiv unul politic, iar fotografia sa și numele său demult nu mai sunt în baza de date a INTERPOL.

“Păcat că nu voi putea veni în Moldova, țară pe care o iubesc atât de mult. Păcat doar este faptul că organziatorii dezordinilor în masă de pe 7 aprilie 2009 se află acum la putere. Tocmai voi rămâne doar eu unicul condamnat în acest așa-numit dosar. Nu sunt nici ei eterni”, a mai scris Baghirov pe pagina sa de facebook.

radionunta.com precizează că Judecătoria sectorului Buiucani a decis, ieri, să-l condamne pe bloggerul rus Eduard Baghirov la cinci ani de închisoare, fiind acuzat de implicare în organizarea dezordinilor în masă din timpul protestelor din aprilie 2009.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *