Revista de satira franceza Charlie Hebdo a publicat pe prima pagina a noului numar o caricatura care o prezinta pe Theresa May decapitata. Revista include si un desen care ironizeaza victimele atacului terorist de pe London Bridge, informeaza The Telegraph.

Subtitlul ”Multiculturalism englez”, pe prima pagina a noului numar apare o caricatura in care Theresa May isi tine capul la subrat, spunand: ”Ce este prea mult este prea mult!”.

Un desen din interiorul revistei prezinta un grup de oameni ingroziti care alearga pe langa Big Ben – unul dintre ei tinand o halba cu bere. Ilustratia este insotita de mesajul: ”Sfaturi pentru slabit de la Daesh (Statul Islamic)”, potrivit News.ro. Noul numar al revistei Charlie Hebdo a fost publicat la cateva ore dupa deschiderea poll-urilor alegerilor generale, marcate de atacuri teroriste in Londra si Manchester, in urma carora si-au pierdut viata peste 20 de persoane.

Sambata noapte, trei atacatori au intrat cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, inainte de a-i ataca pe trecatori cu mai multe cutite in zona Borough Market. Opt persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 48 au fost ranite. Caricaturile au starnit furia mai multor utilizatori ai retelelor de socializare, care le-au numit ”ingrozitoare”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *