La Brașov se muncește de la primele ore. Cerbul de Aur intra în linie dreapta și concurenții au mai făcut un pas. Luni, au tras la sorți ordinea în care vor interpreta melodiile în limba română, scrie stiri.tvr.ro.

oi, 22 august – prima seară de concurs – șase artiști vor interpreta melodia ȋn limba română, iar șase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, ȋn cea de-a doua seară a concursului, după același algoritm, ceilalți șase finaliști să interpreteze melodia ȋn limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu.

În cadrul evenimentului, care a avut loc în prezența concurenților, fiecare finalist a extras câte un bilet pentru a afla ziua ȋn care va interpreta melodia românească.

Tragerea la sorți s-a făcut ȋn ordinea alfabetică a țărilor din care provin concurenții. Doi dintre aceștia nu au ajuns ȋncă la Brașov, dar au ȋmputernicit, ȋn scris, organizatorii, să-i reprezinte.

Conform tragerii la sorți, concurenții vor interpreta melodia românească în următoarea ordine:

Prima seară:

 1. Syuzanna Melqonyan – Armenia (cu piesa „Pe aripi de vânt” – Delia)
 2. Sara De Blue – Austria (cu piesa „Ce are ea” – Delia)
 3. Tamara – Georgia (cu piesa „De la capăt” – Voltaj)
 4. Monika Marija – Lituania (cu piesa „Mă ucide ea” – Mihail)
 5. Anna Odobescu – Moldova (cu piesa „Un actor grăbit” – Laura Stoica)
 6. Florin Răduță – România (cu piesa „Dragostea rămâne” – Andra)

Ȋn cea de-a doua seară:

 1. Alfie Arcuri – Australia (cu piesa „Acasă” – Smiley)
 2. Cynthia Verazie – Cipru (cu piesa „Cât de frumoasă ești” – Mihai)
 3. Veronica Liberati – Italia (cu piesa „Bună seara, iubite” – Loredana)
 4. Eliza G – Italia (cu piesa „Creioane colorate” – Feli)
 5. Ralfs Eilands – Letonia (cu piesa „Apa” – Loredana)
 6. Renate – România (cu piesa „Ploaia și noi” – Doina Badea)

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediție completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar și romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac. Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate, în perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi platforma TVR+, de la ora 21.00, mai scrie sursa citată.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *