Pe 10 noiembrie, la Artcor vino să susții creativitatea tinerilor care au participat la Premiul Media pentru Tineri 2019. Fetele și băieții au scris, au fotografiat, au filmat – duminică premiem materialele cu cele mai originale mesaje.

Premiul Media pentru Tineri are scopul de a recunoaște talentele tinerilor, de a susține creativitatea și a încuraja exprimarea lor. Datorită segmentului de creare a produselor media, concursul Premiul Media pentru Tineri promovează educația media pentru tineri.

La cea de-a patra ediție a concursului, în perioada 1 aprilie-15 octombrie, s-au înscris tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 22 de ani, pasionați de media și artă// vezi anunțul inițial. Ulterior, produsele tinerilor au fost analizate și punctate de un juriu format din specialiști în domeniu:

Categoria Foto: Nicolae Pojoga – expert, trainer fotojurnalism;
Dan Guțu – fotograf;
Lucia Lupu – directoare VOLT Cinematography.

 

Categoria Text: Vitalie Guțu – jurnalist, TVR Moldova, radionunta.com;
Ana Sârbu – jurnalistă freelancer;
Diana Răilean – jurnalistă, Radio Europa Liberă.

Categoria Video: Lucia Tăutu – jurnalistă de mediu;
Denis Rusu – producător video DR Media;
Eugen Popovici – regizor TeleFilm Chișinău.

Vino la eveniment, duminică10 noiembrie, la Artcor, începând cu ora 10:00 și susține-i pe tinerii care vor să-și schimbe viața prin artă și jurnalism.

Invitat special: Emilian Crețu, actor și prezentator TV.

Pagina evenimentului AICI.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ). 

sursa: tineri.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *