Confortul casei tale este garanția unui trai decent și a unei vieți pline de culoare, iată de ce este extrem de important să pui accentele corecte în dotarea imobilului tău cu cea mai bună și eficientă tehnică sanitară, de la cele mai renumite brand-uri europene. Această misiune devine ușoară atunci când apelezi la specialiștii de profil, cu experiență notorie pe piața autohtonă. Ce obiecte din tehnica sanitară trebuie să ai în casă? Care este importanța serviciilor de montare și cum să găsești cei mai buni specialiști? Iată câteva dintre întrebările la care vei primi răspuns din acest material oferit de compania Eurosanteh, lider pe piața națională în comercializarea cazanelor pe gaz, a radiatoarelor și a altor elemente indispensabile sistemului sanitar al locuinței tale.

Cum aleg tehnica sanitară eficientă?

Răspunsul la această întrebare vine din nevoile pe care le ai tu zi de zi. În categoria tehnicii sanitare sunt incluse toate robinetele, lavoarele, căzile sau dușurile, precum și alte obiecte auxiliare (țevi, fitinguri, pompe de apă). Alegerea acestora trebuie făcută în strictă conformitate cu destinația acestora, dar și cu scopul utilizării. Prin urmare, trebuie să verifici că fiecare element ales va fi funcțional și se va integra cu succes în sistemul de apeduct al casei, fără ca să ai surprize.

În acest sens, este foarte important să te asiguri că ai o pompă eficientă de transmitere a apei și niște țevi care vor face față acestui flux. Pompele și filtrele de apă sunt elementele care asigură longevitatea întregului sistem sanitar, de aceea optează pentru piese calitative, așa precum sunt filtrele Ecosoft cu sistem triplu de filtrare a apei, renumite pe piața mondială în circa 60 de țări. Dacă nu știi cum trebuie să alegi corect sau ai anumite dubii, atunci află că la Eurosanteh ai parte de o consultație individuală, iar alegerea tehnicii sanitare se face exclusiv în dependență de necesitățile locuinței tale. Specialistul Eurosanteh te va ajuta să înțelegi care sunt elementele de bază ale sistemului sanitar, de ce ai cu adevărat nevoie și de care obiecte te poți lipsi liniștit. Este relevant să înțelegi că nu ai nevoie de o grămadă de obiecte sanitare, ci de un circuit corect elaborat. În acest sens, asistența oferită de compania Eurosanteh la etapa de achiziție te va scuti de cheltuieli inutile și timp pierdut. În plus, compania îți oferă atât garanție pe fiecare item achiziționat, cât și recomandări de exploatare.

Servicii de montaj alese corect

Și pentru că funcționarea adecvată a întregului sistem sanitar din casa ta se asigură nu doar prin achiziția produselor indispensabile, ci și prin servicii de montare corecte, e cazul să apelezi la expertiza celor mai buni specialiști care să îți ofere consultanță preventivă și toate informațiile pertinente cu privire la amplasarea și utilizarea tehnicii sanitare. Apropo, la Eurosanteh beneficiezi comod de cele mai calitative servicii de montaj, dacă respecți următoarele etape:

  1. Depui cerere la managerul Eurosanteh pentru acordarea serviciilor de montare;
  2. Cooperezi pentru determinarea specificațiilor tehnice pe care trebuie să le întrunească aparatele alese;
  3. Stabiliți împreună cu expertul conceptul și a asamblarea acestora, în dependență de necesitățile tale și de funcționalitatea aparatelor;
  4. Are loc întocmirea prealabilă a devizului de cheltuieli, ceea ce asigură transparența activității specialistului Eurosanteh și garanția lucrului efectuat;
  5. Se încheie contractul de prestare servicii și furnizare a materialelor necesare;
  6. Este emis un certificat de garanție și a documentației tehnice;
  7. Te bucuri de serviciile de garanție și post garanție.

Deci, reiterând cele menționate anterior, obiectele din tehnica sanitară de care ai nevoie trebuie să fie auto-suficiente, calitative și economic rentabile, dar și instalate eficient, astfel încât să lucreze productiv pe o durată îndelungată de timp. Toate aceste elemente sunt prezente în activitatea companiei Eurosanteh, la care poți apela vizitând șoseaua Hâncești 142 ori sunând la unul din numerele de telefon: 022 022 560 sau 068 272 991.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *