Artistul rus, FILIP KIRKOROV, a dezvăluit ce îl leagă cel mai mult de meleagurile Republicii Moldova. Oamenii frumoși și ospitalitatea acestora. O spune din propria experiență. Și asta, pentru că, Kirkorov a avut fericita ocazie să-și croiască cariera muzicală datorită personalităților din Republica Moldova. Este vorba, mai cu seamă, despre regretatul compozitor Petre Teodorovici și interpreta de muzică ușoară, Anastasia Lazariuc. Dezvăluirile au fost făcute de Filip Kirkorov la postul de televiziune NTV MOLDOVA.

FILIP KIRKOROV, artist din Federația Rusă

Debutul meu și primii mei pași în lumea artistică au fost făcuți aici, la Chișinău, în Republica Moldova. Eu am ajuns la Chișinău datorită prietenului meu drag, compozitorul Petre Teodorovici, care a văzut în mine, un student, talentat și că eram în căutarea pieselor mele. De asemenea, minunata Anastasia Lazariuc m-a susținut enorm. Au avut încredere în mine.

Artistul din Rusia a recunoscut că tot ce a ajuns acum îi datorează regretatului compozitor, Petre Teodorovici,

FILIP KIRKOROV, artist din Federația Rusă

Petre s-a apropiat de mine și mi-a zis că înregistrează un album la studioul “Melodia”. Aici vor intra piesele interpretate de Sofia Rotaru, Ion Suruceanu și alte nume cunoscute. Și îți propun ca în acest album să interpretezi și tu două piese. Și eu i-am spus: DA. Și, astfel, Petre a devenit primul meu producător.

După înregistrarea pieselor, Kirkorov împreună cu Petre Teodorivici au venit în Republica Moldova și au organizat un mega-turneu cu Anastasia Lazariuc. Atunci, Kirkorov era în back-vocal. De asemenea, artistul a recunoscut că și până astăzi ține legătura prin telefon cu interpreta Anastasia Lazariuc. Mai mult, artistul din Rusia a declarat că și până astăzi echipa lui se numește “TEODOR” în cinstea regretatului compozitor moldovean, Petre Teodorovici.

AUTOR: Liviu Damian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *